Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Top 9 Tipp a Gubancmentes Hajért

2018.11.22

tipp-a-gubancmentes-haje--rt.png

Magára ismer az alábbi képen? Így néz ki a haja minden alkalommal, amikor megmossa samponnal? Ha igen, akkor meg kell menteni-e a haját a kínzástól minél hamarabb.

A gubancok többnyire a hosszú, vékony hajú nőket érintik. Ha a haj száraz / sérült, hajlamos összegubancolódni a durva felület miatt. A sima, szálkás haj kevésbé valószínű, hogy ilyen lesz.

Top 9 Tipp a Gubancmentes Hajért:

Az alábbiakban néhány tippet talál, amely megmentheti a kócos hajproblémától

  1. Tipp:

Vágassa a haját rendszeresen: Ha sérült a haj vége, akkor annál valószínűbb, hogy összegubancolódik. A legfontosabb az, hogy a sérült részeket levágjuk, hogy csak sima haj maradjon (nos, leginkább)

2.Tipp:

Sampon után használjon kondicionálót: javasolt minden esetben sampon után alkalmazni. Kövesse a kondicionáló dobozán található utasításokat, hogy a kondicionáló előnyeit maximálisan kihasználhassa. Tekintse meg a Sunsilk Sérült Hajra hajkondicionálót, vagy a L'Oreal Paris Smooth Intense hajkondicionálót.

3.Tipp:

Olajozza a haját rendszeres módon: A haj rendszeres ápolása meleg olajjal javasolt, majd ezután zárjuk le forró törülközővel a hajat. Ezáltal a hajszálak javításra kerülnek és a nedvesség bezárva marad a hajban. A haj károsodása az olajok rendszeres használatával minimálissá válik, és a haj sérülése is kisebb lesz.

4.Tipp:

Amikor a haja össze van gubancolódva, a fésű / hajkefe használata helyett az ujjaival szabadulhat meg a csomóktól. Csupán vigye az ujjait végig a hajon. Ezzel a legtöbb csomótól meg fog szabadulni. Legyen gyengéd a hajával.

5.Tipp:

Használjon széles, fogazott fésűt természetes anyagokból állót, például fa alapanyagút: ez minimalizálja a statikus energia felhalmozódását és megtartja a haját simának. Kerülje a hajkefe használatát nedves hajon, mivel ez valószínűleg további gubancolódáshoz vezethet.

6.Tipp:

A csomó elválasztásához először bontsa kis a csomó alját, majd csúsztassa lefelé. Soha ne húzza ketté a szétszedéshez.

7.Tipp:

A sampon után használjon öblítésmentes kondicionálót vagy hajszérumot. Tekintse meg a John Frieda Frizz Ease Hair, - a Matrix Biolage Hydratherapie, - vagy a Livon hajszérumot. Ezeket törölközőszárítás után, de a haj fésülése előtt kell használni.

8.Tipp:

Használjon szatén párnahuzatot a párnájához. Ez minimálisra csökkenti a sztatikus energia fellépését. Kerülje a pamut párnahuzatok használatát.

9.Tipp:

A haj mosása egyszerre nem ajánlott. Ehelyett mossa meg a haját fonott szekciókban, hogy elkerülje a gubancolódást. Megmoshatja tincsenként is külön, hacsak nem kicsit vagy közepesek, mert szétjöhetnek a mosás során. Így a raszta is egy megoldás lehet.

Kövesse a fent említett tippeket, hogy sima, gubancmentes haja lehessen.

 
 

 Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 4502
30 nap: 232
24 óra: 7