Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


5 Hajformázó Tipp, hogy a Hajszálak Vastagabbnak Tűnjenek

2018.12.24

6--hajforma--zo---tipp--hogy-a-hajsza--lak-vastagabbnak-tu--njenek.jpg

1. Olaj

A haj olajozása a legjobb módja annak, hogy táplálja a hajhagymákat és hidratálja a hajat. Használjon kókuszolajat vagy jamaikai fekete ricinusolajat, mert olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek segítik a haj növekedését és megvédik a hajat minden sérüléstől.

2. Hajvágás

Ez kulcsfontosságú! Nem féljen a hajvágástól, mert az kiemeli a legjobb tulajdonságait, és a haját teljessé alakítja. A rétegek és a frufru növeli az arca méretét és textúrát is ad a hajának, így dúsabbnak tűnhet.

3. Hajhosszabbítás

Ha nagyon vékony és finom textúrájú haja van, a hajhosszabbítás egyszerű és nagyszerű módja annak, hogy több haja legyen. Könnyen ragaszthatók az eredeti hajhoz. Választhat szövéskiterjesztések, a klip-alapú kiterjesztések vagy beágyazott kiterjesztések közül.

4. Hajimplantátum

Ha azonnal meg akarja javítani a haj elvékonyodását, próbálja meg a hajhagyma beültetést és az implantátumot. Ezeknél az eljárásoknál a szőrtüszők átültetésre kerülnek a donortól a recipiensig. Egyes klinikák saját hajjal dolgoznak. A hajat hátulról a kopasz foltokra helyezik.

5. Göndörítés

Göndörítse be a haját, így nem fog belógni az arcába. Így még dúsabbnak is fog tűnni. Ugyanez érvényes a hullámos hajra is. Határozottan észre fogja venni, hogy milyen dússá és vastaggá teszi ez a haját.

6. Fejmasszírozás

Függetlenül attól, hogy olajozni, samponozni vagy kondicionálni szeretné a haját, győződjön meg róla, hogy normálisan alkalmazza, így a termék eljut a fejbőréhez és ezáltal táplálja a hajat a gyökerektől. Ha olajat használ, győződjön meg róla, hogy a fejbőrébe bemasszírozza, mivel ez erősíti és táplálja a haját. A haj samponozásakor nyomjon a kezébe egy adag sampont, és ezt masszírozza a fejbőrébe, hogy megakadályozza, hogy bármilyen egyéb probléma kialakulhasson a haján.

Senki sem akar vékony, élettelen hajat! Mindannyian szeretnénk, ha a hajunk dús lenne, és nem kellene folyton fodrászunktól függeni. Tehát segítsen a haján önállóan a fent említett tippek segítségével. Írjon kommentet és tudassa velünk, melyik tippet használja ön ahhoz, hogy dúsnak tűnjön a haja.

 
 

 Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 13678
30 nap: 97
24 óra: 1